Waarom zijn er zoveel verschillende Covers?

Loïs Kuiper

Omdat ik ze allemaal zo leuk vind. Als ik moest raden, zou ik denk dat je een of twee die je wilt en willen meer. Als dat het geval is, voel je vrij om me een lijn hier en laat me weten wat ze zijn! In de toekomst zal ik de lijst bijwerken en het voor u gemakkelijker maken om al uw favoriete Dekkingen op één gemakkelijk te vinden pagina te krijgen!

U vindt de Covers op deze pagina. Als u een vraag hebt, of wilt delen sommige beelden of afbeeldingen van uw eigen, voel je vrij om deze draad te gebruiken. Je de hashtag ook gebruiken #covers op Instagram en Twitter of delen op Facebook.

Ik hoop dat je genoten hebt van het lezen!

Update: Nadat ik dit artikel schreef liep ik over een paar beelden die niet op de lijst stonden. Hier zijn die beelden voor het geval je ze gemist!

Deze week was ik in het midden van het bewerken van een aantal foto's voor een tijdschrift artikel en realiseerde de beelden die ik gebruikte op mijn Covers pagina waren niet opgenomen. Toen ik begon mijn zoektocht naar Covers realiseerde ik me dat ik bijna 20 foto's van covers had met veel variatie en in veel gevallen had ik meer foto's nodig. Dit is mijn poging om Covers gemakkelijk te vinden en ik hoop dat je geniet van de foto's van covers die ik gebruikte in dit artikel!

Eerst maakte ik een spreadsheet voor de verschillende variaties van covers. Ik deed dit omdat ik dezelfde foto gebruikt over en weer in het verleden en was gewoon niet blij met mijn resultaten. Ik begon met het maken van een spreadsheet voor cover variaties en toe te voegen aan het foto's van andere websites. Ik voegde afbeeldingen van covers van verschillende websites, tijdschriften en kranten. Ik besloot dat het beter zou zijn om verschillende fotovariaties te gebruiken dan een cover, dus voegde ik twee soorten covervariaties toe - enkele afbeeldingen en afbeeldingen met meerdere afbeeldingen. Dit is precies wat maakt het heel anders dan artikelen zoals Hout Haard. Enkele beelden zijn eenvoudig, twee of meer beelden, en ze zijn meestal zwart of wit (behalve met een bepaald soort cover, bijvoorbeeld, sommige vrouwen covers hebben beelden van zwart-witte vrouwen). Bijvoorbeeld, deze cover werd gevonden op een tijdschrift genaamd "Le Matin" uit Parijs in de jaren 1970. Afbeeldingen met meerdere afbeeldingen zijn meerdere afbeeldingen, soms drie of vier afbeeldingen. Er is een categorie voor multi-image covers, en ook een hele website gewijd aan hen. U ook een overzicht vinden van de gehele categorie coverfotografie. Maar wat bedoelen ze met "Cover"? Ik bedoel een cover die door mij gefotografeerd is. Een dekkingsschot van een specifieke persoon of een voorwerp. Bijvoorbeeld, als ik een interessant beeld op mijn camera had, en de foto werd vastgelegd, werd het beeld genomen op een specifiek moment of locatie. Het zou worden beschouwd als een "Cover". Kijk ook naar het Luifel Voordeur Praxis experience report. Dus, hier is een cover voor "John Smith en een kat". Ik hoop dat je de info en inspiratie te vinden om je eigen covers te nemen. Ook bent u vrij om dit bericht te gebruiken en post alles wat je wilt hier toe te voegen. Gelieve, commentaar en deel uw Cover van de dag. Ik hoop dat de Covers interessant zullen zijn. Ik hoop dat we kunnen leren om creatief te zijn en open te staan voor nieuwe ideeën, en dat Covers een deel van ons leven kan worden. Ik kijk ook uit naar een dag waarop je geen Covers hoeft te maken en wanneer het tijd is om van gedachten te veranderen en onze Covers te veranderen. Ik zal niet in staat zijn om deze covers niet meer te maken, maar ik zal u een klein deel van de covers die ik heb gemaakt in de afgelopen 2 jaar.