Waar covers kopen?

Loïs Kuiper

Je moet bereid zijn om wat lezen en onderzoek te doen. Je moet weten wat covers zijn en waarom je ze leuk vindt. En je moet wat onderzoek doen, want veel informatie over Covers is daar buiten waar ik niets van weet. Kijk ook naar de Al-ko Grasmaaier review. Daarom heb ik besloten om deze blog te schrijven.

In deze blog zal ik proberen uit te leggen waarom sommige covers goed zijn voor bepaalde taken en waarom anderen niet zo goed zijn. U zien hoe een cover wordt gemaakt en de verschillende materialen die erin worden gebruikt. Ik zal je ook laten zien hoe ze zijn gemaakt en waarom ze er uitzien en voelen zoals ze doen. Ik zal proberen om u een aantal ideeën over hoe de beste covers te selecteren en hoe je betere als gevolg te krijgen. Het doel van deze blog is om u te helpen uw covers te krijgen. Maar eerst moet ik je vertellen over de cover waar ik over schrijf. Het is gemaakt voor een artikel dat ik schreef op Covers vorig jaar. Ik denk dat is het eerste artikel dat ik ooit schreef over Covers. Als gevolg daarvan zullen er enkele overeenkomsten tussen mijn artikel en deze. Wat betreft de cover, u het originele artikel hier lezen (http://lifvik.nl/2012/06/the-first-cover-for-covers.html).

Ik ben erg blij om aan te kondigen dat de cover voor mijn artikel is gemaakt. Ik weet dat ik hier al enkele maanden aan werk, maar ik denk dat het eindelijk klaar is voor het publiek. Als je het nog niet gezien hebt, kijk dan eens. Ik hoop dat je ervan geniet. Ik heb ook een nieuwe blogpost met een screenshot van de nieuwe dekking vrijgegeven (het is ongeveer 1.5 MB) en een andere met een voorproefvideo (het is 1,5 MB). Het is nog een vroege preview, maar ik weet zeker dat het geweldig zal zijn voor mensen om te zien wat ik doe met dit artikel. Het laatste wat ik nodig heb is dat mensen me om covers vragen. In tegenstelling tot Leukste Zwembad, kan het merkbaar nuttiger als gevolg van deze. Als u een fan bent van mijn artikel en wilt covers kopen, dan u doen. U deze link gebruiken om Covers te kopen (die momenteel een paar euro).

Als u wilt een covers te kopen op een paypal account of gewoon wilt geven me een tip om me te ondersteunen, dat zou cool zijn. Het zou leuk zijn voor mij om u een tip voor uw donatie te helpen houden deze website in leven en groeit. voorblad vergelijk is ook een testrun waard. Ik kan je niet zeggen hoeveel het voor me zou betekenen als je dat deed. Als ik geen tips van u binnen 24 uur nadat u een cover te kopen, zal ik gewoon stoppen met het runnen van de website voor een tijdje. Ik waardeer alle donaties die je bent zo vriendelijk om me te laten gaan en deze website een realiteit te maken. U vindt een tip pot aan de onderkant van mijn blog. Ik zal je niet vertellen waar je het heen moet sturen. Als u hebt gewacht op een echt leuke cover om te kopen, aarzel dan niet om een kijkje te nemen op wat je bent gekomen om de juiste plaats! En vergeet niet om een reactie hieronder achter te laten als je een vraag of iets toe te voegen aan de lijst. Ik zou graag uw suggesties horen.