Over Loïs

Loïs Kuiper

Ik heb dit altijd al willen doen omdat het iets is waar je je mee verhouden en het ziet er ook echt goed uit!

Ik begon deze blog omdat ik voelde alsof andere bloggers hebben geen goede voorbeelden te gebruiken en de manier waarop mensen beschrijven hun cover kan veel variëren van de ene blog naar de andere. Ik voel me alsof er was veel verwarring met de definitie en het hielp niet dat ik niet zeker weet hoe het te noemen. Dus dit is wat het is, een cover met een zeer duidelijke titel en beschrijving.

Wanneer u erop klikt, verschijnt er een dropdown, net als in de afbeelding rechts, met alle dingen die u ermee doen. Dus, ik zou zeggen, ik wil graag mijn ervaringen delen met de verschillende covers beschikbaar op het internet, wat maakt ze goed en slecht, wat maakt ze goed werken en wat niet, en wat het zou duren voor mij om te gaan van willen een van de eersten om een te gebruiken.

Ik ben geboren in Amsterdam en opgegroeid in Nederland, in Nederland hebben we een grote Nederlandstalige bevolking. Ik ben een van hen, en ik ben ook een vrij goede fotograaf.

De afgelopen 2 jaar heb ik veel van mijn vrije tijd besteed aan het studeren van fotografie in Nederland. Ik wilde de kennis en de foto's die ik heb verzameld in die tijd met u delen. Als u wilt meer foto's van mijn projecten en een aantal van mijn eigen fotografie te zien, adviseer ik het controleren van mijn website, en mijn Facebook-pagina. Ik hoop dat je een goede tijd bladeren door mijn blog en kijken naar mijn foto's. Ook, als je geniet van deze blog, voel je vrij om me te volgen op Instagram, en mijn Facebook-pagina. Bedankt, en zorg ervoor dat dit bericht te delen met je vrienden en familie. Hallo allemaal! Het is lang geleden dat ik hier iets gepost. Nou ja, in ieder geval sinds 20 februari

Wat ik leuk vind

Mijn passie is de toepassing en het ontwerp ervan.

Als je een probleem hebt of me je verhaal wilt vertellen, aarzel dan niet om mij een e-mail te sturen. Omvat. Mijn naam is Loïs. Ik werk als professioneel ontwerper in design en illustratie. Ik gebruik Photoshop en Illustrator. Ik hou van covers en kunst te ontwerpen en deel mijn creaties op deze blog. Ik hou van het creëren en delen van mijn cover ontwerpen en afbeeldingen met u. Design is voor mij mijn passie en passie is mijn werk. Het is dus heel belangrijk voor mij dat elk ontwerp dat ik maak uniek is. Ik hou van het creëren van covers voor onze lezers en wil dat ze een deel van mijn covers ontwerpen.

Covers voor uw website?

Het is erg belangrijk dat uw website een mooi en eenvoudig ontwerp heeft. Om uw website uniek en interessant te maken. En het is belangrijk om een mooi ontwerp te hebben, want als je een ontwerp hebt, zullen mensen het zich lang herinneren. Dus als u op zoek bent naar een goed ontwerp, is het belangrijk om uw gebruikers te leren kennen.

Ik heb veel ervaring, want ik gebruikte om covers te schrijven voor verschillende game engines en ik heb geschreven over het dekken van de games industrie en game ontwikkeling sinds 2010. Sindsdien heb ik veel verschillende blog covers gemaakt, waarvan ik er vele nog steeds deel van uitb behoudt als onderdeel van mijn portfolio. Ik denk dat het leuk is om al mijn covers te zien op dezelfde pagina voor degenen die willen om ze te zien.

Ik heb gewerkt bij een aantal van de meest gerespecteerde games industrie bedrijven, en ik heb ook optredens op een aantal zeer bekende tv-shows. De meeste van de tijd werk ik voor de games media, maar ik doe ook wat werk voor kleinere publicaties ook. Als je meer over mij wilt weten, kijk dan op mijn Wikipedia-pagina. Ik heb een aantal andere interessante dingen aan de hand ook. Ik was te zien op een lokaal nieuwsprogramma over een lokaal game development bedrijf. Ik maakte een video laten zien wat ik deed voor hen. Ik heb ook gewerkt met andere ontwikkelaars als freelance schrijver en redacteur, en ik schreef een paar artikelen over indie games op mijn eigen blog.