Hoeveel verschillende covers bestaan er?

Loïs Kuiper

"De covers die worden verkocht zijn: 1, 3, 7, 10 en 15", ik weet dat er veel meer, maar ze worden verkocht in kleine verpakkingen, en je moet heel lang wachten totdat je ze hebt. Dus dat is waar je het idee van "slechts een" Covers. De laatste versie waar ik aan werkte was voor de 30"-maat en er waren slechts 10 Covers beschikbaar. Dus het was heel moeilijk om meer te vinden. Na ongeveer 3 jaar waren er slechts 7 of 8 Covers beschikbaar en ik maakte ze. Zie ook de vergelijking Gieter Boerenbond. De beste manier om ze te krijgen is om iemand te vragen die ze heeft. In tegenstelling tot Uit De Put Klimmen is het dus merkbaar bruikbaarder. Je moet een paar dagen wachten voordat ze ze kunnen verkopen. En als je wilt weten hoeveel een Covers kost, hier is het!

Covers voor het volgende jaar

Dus dit is de lijst van covers die volgend jaar zal worden gemaakt. Waarom zijn er zoveel verschillende Covers? Voor elk, zijn er verschillende prijzen omdat de productiekosten afhankelijk zijn van het aantal van de covers die nodig zijn voor het nieuwe seizoen. De productiekosten van een Covers is $ 18-24 per cover, wat betekent dat elke dekking wordt gemaakt om een bepaalde kwaliteit.

Dit zijn de laatste die ik kan bedenken, dus er is nog wat meer tijd over voor de productie.

Als er een omslag op de eerste pagina staat, u deze hier vinden. U ook de covers van het voorgaande jaar hier vinden. De prijslijst wordt elke dag bijgewerkt. Vergeleken met voorblad, kan het merkbaar meer succesvol zijn.

Voor dit jaar zijn er slechts twee Covers op voorraad. Volgend jaar zijn het er nog 2-4. Er is ook een voor elke maat die ik zal toevoegen aan de voorraad, ik weet niet of ze zullen worden in elke grootte. Ik weet van Covers, maar alleen omdat ik een goede koper ben. En dat is hoe ik de meeste van de covers, koop ik een van elke grootte en houd de andere twee thuis.