Hoe worden covers gemaakt?

Loïs Kuiper

We weten het niet echt. Ik weet ook niet of er andere mensen in de wereld zijn die dit werk doen en of het nog steeds een grote klus is. Als u geïnteresseerd bent in dit soort werk dan u contact met mij opnemen hier. In de tussentijd ga ik dagelijks foto's en video's van Covers plaatsen, met als doel een beter beeld te creëren van Covers maken.

Ik weet niet wie de Covers heeft gemaakt, maar ze deden hun werk goed. De eerste foto (links) is een nieuwe Covers dat is de eerste keer dat ik heb gezien. Een kleine jongen, die er vrij oud uitziet, met zijn handen die zijn gezicht bedekken met een verband. Deze Covers is gemaakt door een meisje, dat er vrij jong uitziet. Op deze foto zien we twee meisjes, die dezelfde look hebben en beide Covers dragen. Beide meisjes dragen dezelfde Covers. De covers die worden gebruikt in deze covers zien er bijna hetzelfde uit. De ene aan de linkerkant is degene die ik kocht. Dit onderscheidt dit product expliciet van producten zoals Hogedrukreiniger Koppelingen. Het is de eerste foto die ik zag met de nieuwe Covers. Dit is degene die ik kocht, het heeft de rode, witte en blauwe kleuren in. Maar op de foto hierboven, zie je me het dragen van de groene covers die de kleuren van de cover hebben. Wat ik probeer te zeggen is dat je niet alleen moet vertrouwen op deze Covers om perfect te zijn, want soms zie je verschillende covers op verschillende meisjes. Bijvoorbeeld, deze covers aan de rechterkant is gebruikt door veel meisjes, maar het is gedragen door verschillende meisjes en de kleuren zijn niet hetzelfde. Ik heb nog nooit geprobeerd om een full color beeld van mijn covers te geven, want op het einde, deze covers zijn nog steeds gewoon Covers dat het meisje draagt. Als je Covers voor je meisje wilt kopen, vraag het meisje dan zelf om de Covers te kopen met de kleuren die je het leukst vindt. Voor mij zijn de beste covers gemaakt met een ander type stof, zodat de stof beter kon mengen met de rest van haar kleding. Het beste voorbeeld hiervan is een donkergroen, maar een roze Covers kan er ook geweldig uitzien. Niettemin is voorblad een proefrit waard. Op deze manier vind je een geweldige covers die gedragen kunnen worden door het meisje dat er het beste uitziet met de kleur van je kleren en de stof van haar kleren.

Deze covers aan de linkerkant is gedragen door een meisje genaamd Anne. Ze draagt graag groene Covers voor het grootste deel en is erg populair. Maar het meisje dat deze Covers heeft gekocht heeft al gemerkt dat de Covers niet perfect passen bij haar kleding. Ze vond de roze Covers beter, dus besloot ze om de groene voor haar eigen te krijgen.