Heb ik covers nodig?

Loïs Kuiper

Ja, als je je werk op Covers wilt laten zien. Als je niet om Covers geeft, maak je dan geen zorgen om hen.

Ik begon een Covers bedrijf, dat in het begin van 2012 was slechts de verkoop van een paar exemplaren van de Covers boeken voor de eerste paar maanden (dat is niet zo lang). Het eerste boek (omslag kunst en lay-out) is nu meer dan de helft gedaan en we zullen meer doen voor de komende verschillende boeken. In de toekomst zullen we Covers verkopen aan degenen die hun werk op Covers willen zien. Ik hou echt van Covers. Toen ik ze voor het eerst zag op een Covers magazine (voor de eerste keer) ik dacht: "Wow! Dit is geweldig! Het kan me niet schelen dat het boek geen cover meer is". En toen begon ik steeds meer boeken te kopen en te lezen en hoe meer ik las, hoe meer ik fan werd van Covers en dat is sindsdien alleen maar gegroeid. Bekijk ook een Bus 305 review. Ik hou van de kunst en de stijl. Ik hou van de kleuren. Dit is precies wat dit artikel onderscheidt van andere producten zoals Paviljoen Hotel Rhenen. De tekst is altijd goed. De tekst heeft die 'wow'factor. Ik vind het leuk dat de cover er altijd is. En ik hou van de verhalen achter hen. Ik hou ervan dat ze gemaakt zijn door mensen.

Dit is mijn werk, dit is mijn kunst. Het is mijn leven.

Waarom? Waarom wil je het verhaal achter mijn covers weten? Omdat het betekent dat ik je kan vertellen wat mijn boeken speciaal maakt. Dit is waarom. Dit is waarom. Het is altijd mijn droom geweest om Covers te doen. En ik zal nooit tevreden zijn met een. Toen ik jong was, droomde ik ervan om covers te doen voor boeken die nog niet bestonden. Ik droomde van het maken van een hele serie, of een heel boek, uit een enkele cover. Maar in dit tijdperk van digitaal publiceren, is het niet langer mogelijk om dat te doen. En dat is de reden dat ik begon deze blog. Waarom zijn er zoveel verschillende Covers? Ik hou van covers en het is geweldig om mijn eigen plek om het te delen. Dit is wat ik zoek: covers die me comfortabel en tevreden laten voelen. De manier waarop de cover eruit ziet en het feit dat het op een bepaalde manier gemakkelijk is om je laptop uit je tas te halen en mee te nemen naar een koffieshop. Als gevolg daarvan is het waarschijnlijk sterker dan voorblad. En ik wil mijn lezers geven wat ze willen en wat ze nodig hebben: een goede en gemakkelijk te lezen cover. En ik ben ook op zoek naar iets dat ik niet nodig heb of moet betalen veel geld voor. Het moet iets zijn dat mijn lezers, en ikzelf, meer comfort zal geven in de toekomst.

Ik hoop dat ik veel mensen die vinden deze covers nuttig, vooral degenen die op zoek zijn naar Covers die ze in staat zullen zijn om hun plaats van het werk te nemen. Ik heb ook een aantal pagina's van de Covers beschikbaar in deze blog. U ze allemaal op mijn blog, gratis! Hier heb ik de covers beschikbaar op deze blog. Gelieve voel je vrij om te delen met je vrienden en familie als je er een vindt die je leuk vindt. U ook een Covers gids op mijn Facebook-pagina door te klikken op de knop aan de onderkant van de blog. Dank u! Wat is een cover Dus wat is een dekmantel voor mij? Het is iets dat er geweldig uitziet op een jas of jashoes. Het zal er mooi uitzien, het zal er uniek uitzien, het zal er professioneel uitzien en ik zal in staat zijn om het op elke keer dat ik wil.